Tavă magnetică inox, Ø 150 mm

.

Tavă magnetică inox, Ø 150 mm

Cod: BG-1150Tavă magnetică inox, Ø 150 mm BGS

BGS Technic KG, Wermelskirchen, Germania

Pret de lista: 29,10 LEI

Pret fara TVA: 24,45 LEI

Descriere

Tava magnetica cu diametru de 150 mm de la BGS este realizata din oțel inoxidabil si dispune de un magnet foarte puternic acoperit cu cauciuc. 

Date tehnice

Diametru: 150 mm
Magnet foarte puternic acoperit cu cauciuc. 
Greutate: 350 g

Cod comanda: BG-1150

BGS

BGS Technic KG, Wermelskirchen, Germania

Review-uri

Nota: 0.0 / 0

Preț: 29,10 LEI

Pret fara TVA: 24,45 LEI

  • In stoc

Adauga in cosTava magnetica cu diametru de 150 mm de la BGS este realizata din oțel inoxidabil si dispune de un magnet foarte puternic acoperit cu cauciuc. 
Diametru: 150 mm
Magnet foarte puternic acoperit cu cauciuc. 
Greutate: 350 g
In atelier, construcții, reparații auto etc.
BGS - cea mai buna varianta in alegerea sculelor de calitate pentru ateliere, service-uri, constructii si aplicatii industriale. Inca de la infiintarea firmei in anul 1970, BGS-Technic ofera produse de calitate calitate si se bucura de o reputatie foarte buna printre clientii sai, atat din Germania cat si in peste 80 de tari din intreaga lume.
Avand in gama peste 6000 de scule de mana si scule speciale pentru uz auto, fiabile si rezistente, BGS este unul din furnizorii preferati de majoritatea utilizatorilor din cele mai variate domenii, de la ateliere auto pana la industrie.
Cu noua marca din portofoliu, BGS-Do-It-Yourself (aparuta prin transformarea marcii Kraftmann), firma acopera din ce in ce mai mult si gama de scule solicitate de acei utilizatori privati ce doresc produse de calitate la un pret rezonabil.

Nu exista review-uri, fi primul care lasa un review…