In conformitate cu reglementarile in vigoare, TECHNO PRO SRL in calitate de importator de Echipamente Electrice si Electronice este inscris in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice cu nr. RO-2015-11-EEE-0389-IV. In scopul reciclarii Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (D.E.E.E.), TECHNO PRO este afiliata la Asociatia Romana pentru Reciclare ROREC.

 

Sculele electrice si echipamentele scoase din uz sunt colectate gratuit de catre magazinele noastre si directionate catre centrele de reciclare. Procentul de reciclare la scule electrice este actualmente de 86%. Astfel puteti participa si dumneavoastra la protectia mediului. In plus, daca ne veti preda o scula electrica defecta (indiferent de tip, marca sau stare de functionare) veti primi un discount atractiv la achizitionarea unui produs nou.

Taxa de colectare si gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice prevazuta de O.U.G. nr. 5/2015 aferenta echipamentelor importate de catre TECHNO PRO o puteti regasiti in lista alaturata